Het succesverhaal van Maaike
Klaar met de kilo's!

Eind november was het zover en ben ik met mezelf aan de slag gegaan tegen de overtollige kilo’s. Ik was er helemaal klaar mee en klaar voor! Best een rare tijd zo voor de feestdagen.
Een vriendin, Wendy Nijmeijer, is gestart als afslankcoach en werkt onder “Slim in vorm” met het concept van PS. food & lifestyle. Ik was niet bekend met het PS. food & lifestyle programma en ik ben als eerste klant gestart met het starterspakket.

Hierin zit voor 7 dagen producten, een kookboek, een shaker en multivitaminen en mineralen voor 30 dagen. Het ziet er allemaal erg mooi uit en het is vrij eenvoudig om te volgen. Er is een heel duidelijk weekmenu en iedere dag zijn er zes eetmomenten. Je moet eten. De gerechtjes zijn allemaal vrij eenvoudig klaar te maken en smaken allemaal erg lekker. Het was voor mij geen straf om het programma te volgen. De knop was ook helemaal om, maar het was ook zeer zeker goed vol te houden. Vaak had ik niet het idee dat ik met afslanken bezig was. Iedere week kreeg ik een paar tips en ging ik met een nieuw weekmenu naar huis. Daarnaast heb ik veel gewandeld. Ook het hardlopen heb ik weer opgepakt met mijn schoonzus/vriendin. Inmiddels is er 20 kilo af en daar ben ik reuze blij mee. Ik voel me fitter en zit weer lekker in m’n vel. Het mooie is dat ik nu nog een jaar iedere maand een afspraak heb om dit gewicht ook vast te houden. Door de steun van m’n coach en iedere week een weegmoment is het me gelukt. Echt een aanrader dus! Je kan altijd vrijblijvend een kennismaking gesprek aanvragen, ik zeg doen!

Contact

Openingstijden:

Ruime afspraak mogelijkheden. Ook in de avonduren!

Gecertificeerd PS. food & lifestyle coach

certificaat

Openingstijden:

Ruime afspraak mogelijkheden. Ook in de avonduren!

Gecertificeerd PS. food & lifestyle coach

certificaat